Wersja twojej przeglądarki jest przestarzała. Zalecamy zaktualizowanie przeglądarki do najnowszej wersji.

KROJENIE CIAST I TORTÓW

 

KRAJALNICE DO CIAST, TORTÓW
KRAJALNICE HGS

 

Uniwersalny wsadowy system krojenia ramowego do rozcinania korpusów tortów, placków z kruszonką, ciast drożdżowych, ciast ptysiowych, ciasta francuskiego, croissantów, bułeczek, bagietek itp.

Rozcięte dolne i górne częœci wychodzą z maszyny złożone jedna na drugiej. 

  • maszyna na kółach samojezdnych  z wysoko podnoszoną taœmą załadunkową (oszczędnośœć miejsca przy magazynowaniu maszyny)
  • może być wyposażona w max.5 noży
  • zsynchronizowany posuw specjalnych taœm (taœma górna i dolna)
  • regulowana bezstopniowa prędkoœć posuwu dla każdego noża
  • oddzielne ustawialna płynna wysokoœć cięcia
  • płynne ustawialna wysokoœć górnej taœmy
  • wszystkie częœci wykonane ze stali nierdzewnej lub aluminium

Dane techniczne

Wymiary:

długoœć/szerokoœć wysokoœć 1600/910/1160 (w pozycji roboczej)

                                          1000/910/1160 (w pozycji złożonej)

 

waga: ca 120kg

przyłšcze elektryczne: 220V 50Hz

napięcie sterujšce: 24V DC

prędkoœć taœmy: 0-6,5m/min.

pobór mocy: ca 0,55 kW

 

INNE KRAJALNICE, CIĘCIE NA PORCJE