Wersja twojej przeglądarki jest przestarzała. Zalecamy zaktualizowanie przeglądarki do najnowszej wersji.

ZAOKRĄGLARKA STOŻKOWA DO CIASTA SABOTIN 1

 

Zaokršglarka stożkowa  „SABOTIN 1”  służy do poœredniego i końcowego zaokršglania ciasta pszennego i pszenno-żytniego. Obracajšcy się stożek ze specjalnie zaprojektowanymi zagłębieniami i odpowiednio ukształtowana spirala pozwalajš na zaokršlanie kęsów ciasta w nienagannie zamknięte kule z gładkimi powierzchniami. Po zaokršgleniu dla uzyskania w pełni zwartego produktu wskazane jest jego garowanie w garowni wstępnej. Wszystkie częœci maszyny stykajšce się z ciastem sš kryte grubym teflonem. Teflon jest specjalnej jakoœci i w dużym stopniu redukuje przylepnoœć ciasta. Dzięki teflonowi maszyna jest łatwa w czyszczeniu. Maszyna wyposażona jest w nadmuch ciepłego powietrza, który dodatkowo redukuje przylepnoœć ciasta. W standardowym wyposażeniu maszyna ma ponadto mechaniczny posypywacz mški. Maszyna pracuje praktycznie bez hałasu.

 DANE TECHNICZNE:

Wydajnoœć maszyny:

Waga ukształtowanych kęsów ciasta (g):

-         spirala AA

-         spirala AB

-         spirala BB

-         spirala BC

-         spirala CC

 Moc zainstalowana (bez nadmuchu):

Moc zainstalowana z nadmuchem:

Wymiary:

Waga:

do 2400 szt/godz.

 

100-500

200-1200

400-1800

400-2500

1000-2500

 0,75kW

3,15kW

850x850x1400

280kg

 

ZAOKRĽGLARKA  STOŻKOWA DO CIASTA  „SABOTIN 2”

 Zaokršglarka stożkowa z przedłużonš spiralš  „SABOTIN 2”  służy do poœredniego i końcowego zaokršglania ciasta pszennego i pszenno-żytniego i współpracuje w pełnej synchronizacji z liniami technologicznymi. Obracajšcy się stożek ze specjalnie zaprojektowanymi zagłębieniami i odpowiednio ukształtowana spirala pozwalajš na zaokršlanie kęsów ciasta w nienagannie zamknięte kule z gładkimi powierzchniami. Po zaokršgleniu dla uzyskania w pełni zwartego produktu wskazane jest jego garowanie w garowni wstępnej. Wszystkie częœci maszyny stykajšce się z ciastem sš kryte grubym teflonem. Teflon jest specjalnej jakoœci i w dużym stopniu redukuje przylepnoœć ciasta. Dzięki teflonowi maszyna jest łatwa w czyszczeniu. Maszyna wyposażona jest w nadmuch ciepłego powietrza, który dodatkowo redukuje przylepnoœć ciasta. W standardzie maszyna wyposażona jest w mechaniczny posypywacz mški. W zależnoœci od rodzaju ciasta stosuje się opcjonalnie system oliwienia lub zespół nadmuchu ciepłego powietrza. Elektroniczny panel sterowniczy zamontowany jest na specjalnej podpórce. Maszyna pracuje praktycznie bez hałasu.

 DANE TECHNICZNE:

Wydajnoœć maszyny:

Waga ukształtowanych kęsów ciasta ze spiralš AB:

Zużycie oleju:

Moc zainstalowana (bez nadmuchu):

Moc zainstalowana z nadmuchem:

Moc z systemem oliwienia:       

Wymiary:

Waga:

2400-3200 szt/godz.

200-120g

1 l/godz

0,75kW

3,15kW

4,27W

1050x1050x1600mm

350kg